FOLKLOR MATNLARIDA MILLIY RUHIYATNING AKS ETTIRILISHI - Ergashova Baxora Sayfullayevna (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada folklor matnlarida milliy ruhiyatning aks ettirilish masalasi italyan va o‘zbek folklori misolida tadqiq qilinadi. Folklorshunos olimlarning fikrlari, qarashlari asosida materiallar tahlil qilinadi. Folklor matnlari orasida maqollarga alohida urg‘u beriladi.