TARJIMASHUNOSLIKDA MAVJUD UMUMIY MUAMMOLAR VA ULARNING SABABLARI - Nabijonova Dilnavoz Nodirjonovna (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada tarjimashunoslik sohasida uchraydigan umumiy muammolar atroflicha yoritilgan. Ayniqsa, zamonaviy davrda tarjimashunoslikning ahamiyati, unga bo‘lgan talab va uning jamiyatdagi o‘rni haqida batafsil so‘z yuritilgan.