MUQOBILI YO‘Q SO‘ZLARNI TARJIMA QILISH MUAMMOLARI - Kurbanova Shaxnoza Raxmatullayevna; Xodjayeva S.S. (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada tarjima jarayonida tarjimon duch keladigan eng mushkul vazifalardan biri, ya’ni muqobili yo‘q so‘zlarni tarjima qilish va bu masalada boshqa olimlarning fikri bilan tanishasiz.