АКТУАЛЬНЫЕ ПРОБЛЕМЫ ПЕРЕВОДОВЕДЕНИЯ - Жумаева Шахинабону Жавохировна (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada biz tarjima jarayonida yuzaga keladigan dolzarb masalalarni, shuningdek, boshqa tilga bevosita tarjimasi bo‘lishi mumkin bo‘lgan badiiy va ilmiy matnlarning tarjimalarini qanday hal qilishni ko‘rib chiqamiz