TARJIMASHUNOSLIKDA LISONIY VA NOLISONIY MUAMMOLAR - Jahongirova Nilufarxon Alisherxon qizi; Zufarova Sevara Muratdjanovna (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada tarjimashnoslikda lisoniy va nolisoniy muammolar, ekvivalentlik va tarjima jarayonida yo‘l qo‘yiladigan xatolar haqida so‘z yuritilgan.