ZAMONAVIY NEMIS VA RUS TILLARI LUG’ATIDA TAHLILNI KUCHAYTIRISH YO‘LLARI - Gaziyeva Zaynabxon Narimanovna; Dadamatova Xonzodabegim Xayrulla qizi (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqolada rus va nemis tillari rivojlanishining hozirgi bosqichida turli xil funktsional uslublarda analitik konstruktsiyalarning keng tarqalishi hodisasi ko’rib chiqiladi hamda uning qiyosiy tahlili o’tkaziladi.