ARAB VA INGLIZ TILLARIDA SIFAT DARAJALARI - Turg‘unova Zahroxon; Nilufarxon Murxanova (“ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI” MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2024)
Ushbu maqola arab va ingliz tillarida sifatning o‘rni va ahamiyatini tahlil qiladi.Maqolada arab tilidagi sifatlarning tuzilishi, ularning ishlatilish o’rni va ingliz tilidagi sifatlar bilan taqqoslanishi ko’rib chiqiladi. Shuningdek, sifatlarning ma’no va shakllari o’rtasidagi farqlar,hamda ikki til o’rtasidagi o’xshashliklar ham tahlil qilinadi.