CHET TILLARINI O’RGANISHNING SHAXSIY VA KASBIY FOYDALARI - Irisqulova Fayziniso Oltiboy qizi; Anvarova Rayhona Iqbolovna (ZAMONAVIY LINGVISTIKADA GLOBALIZATSIYA, TIL SIYOSATI VA LISONIY IDENTIKLIKKA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Maqolada chet tillarini o‘rganishning shaxsiy va kasbiy yuksalishdagi ahamiyati IMRAD tizimida tahlil qilinadi. Xorijiy tillarning kognitiv rivojlanish va mehnat bozoridagi raqobatbardoshlikka ta’siri yoritilgan.