LANDSHAFT DIZAYNI VOSTASIDA TARBIYACHILARINING ESTETIK VA KREATIV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Z.T. Radjapova (ZAMONAVIY LINGVISTIKADA GLOBALIZATSIYA, TIL SIYOSATI VA LISONIY IDENTIKLIKKA OID MUAMMOLAR VA YECHIMLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu maqola Landshaft dizayni vostasida bo’lajak maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyachilarining estetik va kreativ ko’nikmalarini rivojlantirishda landshaft dizaynining o‘rni va ahamiyatini tadqiq qilishga qaratilgan. Landshaft dizaynining ijodiy fikrlashni rag‘batlantiruvchi imkoniyatlari hamda ushbu jarayonni samarali amalga oshirish uchun maxsus metodik yondashuvlar ishlab chiqish muhokama qilinadi.