SUN’IY INTELLEKTNING TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Xapizboyeva Ruxshona (TILSHUNOSLIKDA ANTROPOSENTRIZM: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Zamonaviy dunyoda ta’lim sohasida sun’iy intellekt texnologiyalari jadal rivojlanmoqda. Sun’iy intellekt bizning kundalik ishlarimizni osonlashtiradi. To‘g‘ri so‘rovlar bilan siz bajarishga uringan har qanday harakatni bir necha soniya ichida amalga oshirish mumkin. Bu sun’iy intellektning ko‘plab afzalliklaridan biridir. Hozirgi kunda AI ni o‘rganish va uni tushunish zamon talabi. Bu maqolada sun’iy intellekt va uning ta’lim tizimidagi imkoniyatlari haqida qisqacha ma’lumot beriladi.