GAPIRISH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY METODLAR - Abduhakimova Xumora Hamidulla qizi; Yuldasheva Farog‘at Farxadovna (TILSHUNOSLIKDA ANTROPOSENTRIZM: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu tezisda gapirish qobiliyatini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik metodlarning ahamiyati yoritilgan. Interfaol usullar, kommunikativ yondashuv va innovatsion texnologiyalar orqali talabalarning og‘zaki nutqini rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqilgan.