BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARINI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA “CHET TILLARNI O‘QITISHNING INTEGRALLASHGAN KURSI” FANINING AHAMIYATI - Tuxtayeva Nilufar Achilovna (TILSHUNOSLIKDA ANTROPOSENTRIZM: YANGI YONDASHUVLAR VA TADQIQOTLAR MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarini kasbiy faoliyatga tayyorlashda “Chet tillarni o‘qitishning integrallashgan kursi” fanining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu fan lingvistik, pedagogik hamda texnologik bilimlarni uyg‘unlashtirib, talabalar kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga xizmat qiladi. Tadqiqot natijalari integrallashgan yondashuv o‘qituvchilarning amaliy tayyorgarligini sezilarli darajada oshirishini ko‘rsatadi.