BADIIY TARJIMADA QAHRAMON QIYOFASINI QAYTA YARATISH SAN’ATI - Tursunmuratova Dilnoza Turamuratovna (THE USE OF MODERN DIGITAL TECHNOLOGIES IN LINGUISTICS AND FOREIGN LANGUAGE TEACHING. INTERNATIONAL SCIENTIFIC AND PRACTICAL CONFERENCE, 2026)
Mazkur maqolada badiiy tarjimada qahramon qiyofasini qayta yaratishning murakkabliklari Sharl Lui Monteskyening “Fors nomalari” asarining fransuz tilidan o‘zbek tiliga tarjimasi misolida ko‘rib chiqiladi