OLIY TA’LIM TIZIMIDA TALABALARNING TIL KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDAGI CLIL YONDASHUVINING AHAMIYATI - Shodiyeva Nilufar Olim qizi (TRANSMILLIY QO‘SHMA TA’LIM DASTURLARINING RIVOJLANISHI: O‘ZDJTU TAJRIBASI VA XALQARO SIFAT KAFOLATI TIZIMLARI BO‘YICHA ILMIY-AMALIY YONDASHUVLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu tezisda oliy ta’lim tizimida talabalarning til kompetensiyasini rivojlantirishdagi CLIL yondashuvining muhim jihatlari shuningdek, chet tillarini o‘qitish jarayonida mazmun va tilni integratsiyalash usuli talabalarda bir vaqtning o‘zida fanga oid bilimlarni va til kompetensiyalarini rivojlantirishi xususida fikr yuritilgan.