OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA ZAMONAVIY MENEJMENT TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHNING NAZARIY VA AMALIY JIHATLARI - Aripov A.S. (TRANSMILLIY QO‘SHMA TA’LIM DASTURLARINING RIVOJLANISHI: O‘ZDJTU TAJRIBASI VA XALQARO SIFAT KAFOLATI TIZIMLARI BO‘YICHA ILMIY-AMALIY YONDASHUVLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
-