FILOLOGIYA YO‘NALISHI TALABALARINING MUSTAQIL ISHINI TASHKIL ETISHDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV: NAZARIY ASOSLAR VA RAQAMLI MONITORING - Amirova Aqida Tursunboyevna (TRANSMILLIY QO‘SHMA TA’LIM DASTURLARINING RIVOJLANISHI: O‘ZDJTU TAJRIBASI VA XALQARO SIFAT KAFOLATI TIZIMLARI BO‘YICHA ILMIY-AMALIY YONDASHUVLAR MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2026)
Ushbu ilmiy tezisda zamonaviy axborot jamiyati sharoitida filologiya yo‘nalishi talabalari uchun nemis tili bo‘yicha mustaqil ta’lim jarayonini internet texnologiyalari yordamida optimallashtirish masalalari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda o‘qituvchining shaxsiy veb-platformasi va o‘z-o‘zini yo‘naltirilgan ta’lim (SDL) modellari orqali talabalarning kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish metodikasi ilmiy jihatdan asoslab beriladi.