ARAB HARFLARI VA ULARNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Abduvahobovabova Muslima Ulug‘bek qizi (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqolada arab harflari va ularning o‘ziga xos bo‘lgan xususiyatlari , harflarning morfologik va fonetik O‘zgarishlari , shu bilan birga arab alifbosining koʻp asrlik tarixidagi rivojlanish jarayonlari tahlil etilgan .Arab harflari , ularning yozilish usullari va bugungi holatiga yetib kelishiga xizmat qilgan olimlar ishlari yoritilgan.