ARAB TILIDA ISMNING KO‘PLIK SHAKLLARI VA ULARDAGI ISTISNO HOLATLAR - Jo‘raxonova Bibixojar Shukrulloh qizi (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqolada, arab tilida “Ism”ning ko‘plik shakllari o‘rganib chiqildi. Olib borilgan izlanishlarimiz natijasida, “Ism”ning ko‘plik shakllari va ularning farqlari atroflicha yoritildi. Tadqiqot ishining maqsadi, asl arab manbalariga tayangan holda “Ism”ning ko‘plik shakllari va undagi istisno holatlarni aniqlashdir.