ARAB TILI: INNOVATSION YONDASHUV YOHUD TA’LIMDA YUKSALISH SARI YANGI QADAMLAR - Fahrutdinova Nodirabegim Jasur qizi (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Maqolada hozirgi globallashuv davrida qo‘llanilayotgan innovatsion texnologiyalar va ularning samaralari bayon etildi. Fikrlash doirasini kengaytirish, har tomonlama rivojlanishning asosi ekanligi ta’kidlandi. Ta’lim sohasini rivojlantirish va innovatsiyalardan foydalangan holda raqamalshtirsh doirasida hozirgi kungacha qabul qilingan qarorlardan ba’zi misollar keltirilib, ularga muvofiq amalga oshirilgan islohotlar haqida yoritildi.