BALOG‘AT ILMIDA QASR USLUBI VA UNING TURLARI - Umarova Azizaxon Muso qizi; Umurzakova Aygul Umarovna (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Ushbu maqola arab tili balog‘at ilmidagi qasr uslubi haqida yozilgan bo‘lib, unda qasr uslubining arab tili balog‘atidagi o‘rni, qasr qilish uslublari va turlari, qasr qilish vositalari hamda so‘zlovchi va tinglovchining holatiga ko‘ra qasr uslubining turlarga bo‘linishi arab tilidagi zamonaviy va qadimgi manbalardan misollar keltirish orqali tushuntirilgan.