YURIDIK TERMINOLOGIYA VA UNING O‘ZIGA XOSLIGI - Urayimov Ulug‘bek Sarvarbek o‘g‘li (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Maqola yurudik terminologiyasi, uning leksik, morfologik, sintaktik xususiyatlari yoritib berilgan. Shuningdek, yuridik terminologiyasining uslubiy xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan.