QARAQALPAQ HÁM TÚRK TILLERINDEGI QOL KOMPONENTLI FRAZEOLOGIZMLERDIŃ SEMANTIKALIQ ÓZGESHELIGI - Jarimbetova Maryam (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Maqalada somatikalıq frazeologizmler, somatikalıq frazeologizmlerdiń izertleniw áhmiyeti, qaraqalpaq hám túrk tillerindegi “qol” somasınıń semantikalıq ózgesheligi haqqında sóz etildi.