ARAB TILINI O‘QITISHDA EDTECH O‘QITISH USULLARI - Zayriyev Abdulhamid (ARAB TILI GLOBALLASHUV DAVRIDA: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA O‘QITISH METODIKASI MAVZUSIDAGI XALQARO ILMIY-AMALIY ANJUMAN, 2025)
Arab tilini o’qitish sohasida Educational Technology (EdTech) talabalar uchun o’rganish tajribasini yaxshilash uchun turli xil innovatsion o’qitish usullari va vositalarini taklif etadi. Ushbu usullar qiziqarli, interaktiv va shaxsiylashtirilgan o’quv muhitini yaratish uchun texnologiyadan foydalanadi. Ushbu maqola An’anaviy yuzma-yuz o’qitishni onlayn manbalar va vositalar bilan birlashtirib, turli xil o’rganish uslublarini qondirish va arab tilini o’rganishda moslashuvchanlikni ta’minlash. Ushbu EdTech o’qitish usullarini arab tilini o’qitishga kiritish orqali o’qituvchilar o’quvchilarning turli ehtiyojlarini qondiradigan, tilni bilishni rag’batlantiradigan va arab tili va madaniyatini chuqurroq qadrlashni rag’batlantiradigan dinamik va interaktiv o’rganish tajribasini yaratishi mumkin.