NEMIS TILIDA TIBBIYOT SOHASIGA OID ZAMONAVIY EVFEMIZMLARNING SEMANTIK TAHLILI - Nurqulov Javlon Rashid o‘g‘li (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy tibbiyot siyosatiga oid evfemizmlarning gazeta va jurnallardagi semantik tahliliga bag‘ishlangan.