RASMIY MATNLARNING YARALISH TARIXI - Isayeva Gulora Faxriddinovna (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Ushbu maqolada rasmiy matnlarning yaralish tarixi, taraqqiyot bosqichlari shuningdek, rasmiy uslub va unga xos bo‘lgan xususiyatlar haqida ham fikr yuritiladi. Bundan tashqari, tilshunoslarning rasmiy uslub borasidagi fikrlari tahlilga tortiladi.