TA’LIMDA TARAJIMON TALABALARIGA AUTENTIK MATERIALLARDAN FOYDALANISHNING AFZALLIK VA KAMCHILIK TOMONLARI - Yo‘ldosheva Muxlisa Voxidjon Qizi (TARJIMASHUNOSLIK VA TILSHUNOSLIKNING DOLZARB MUAMMOLARI: ZAMONAVIY TENDENSIYALAR VA YONDASHUVLAR, 2025)
Mazkur maqolada autentik materiallarni ta’lim sohasida qo‘llashning usun va kamchilik tomonlari haqida olimlarning fikr mulohazalari va shuningdek ushbu manbalarni tarjimon talabalariga tadbiq etishning o‘ziga xos xususiyatlari va duch kelishi mumkin bo‘lgan muamamoli vaziyatlari haqida ma’lumotlarni yoritib berishga bag‘ishlangan.