TILLARNI O‘RGANISHDA SUN’IY INTELLEKT - Qo’qonov Abdujalil (“SUN’IY INTELLEKTNING TIL O‘RGANISHDAGI O‘RNI” MAVZUSIDA TALABALAR ILMIY-AMALIY KONFERENSIYASI, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt vositalarining chet tillarini o‘rganishdagi roli, imkoniyatlari va kamchiliklari tahlil qilindi. Metod sifatida amaliy kuzatuvlar va tahlillar qo‘llanilgan. Asosiy natijalar shundan iboratki, sun’iy intellekt vositalari til o‘rganishda moslashuvchan va samarali muhit yaratadi.